Animatie laten maken

7 heldere stappen

Met deze 7 stappen ontvang jij een unieke op maat gemaakte animatie, waarmee je jouw verhaal op een effectieve manier kan vertellen.

STAP 1: Kennismaking

We maken kennis tijdens een videocall en bekijken wat het verhaal is dat je wilt vertellen. Wat is het doel van de animatie, waar wil je de animatie inzetten en wat is het budget en deadline? We adviseren je over de mogelijkheden en geven je een prijsindicatie. 

STAP 2: Copy

De tekst vormt de basis voor de animatie. Wij redigeren jouw input tot een krachtige voice-over tekst. In een animatie van 60 seconden passen ±120 woorden. Hierdoor blijft de kern van de boodschap behouden. Op ons scriptvoorstel geef jij je feedback.

STAP 3: Storyboard

Met het storyboard geven we in basislijnen de opbouw en scenes van de animatie weer. Zo krijg je een goed beeld van hoe we het verhaal gaan vertellen. Op het storyboard geef je ons feedback.

STAP 4: Styleframes

Styleframes zijn enkele scenes uit het storyboard in geïllustreerde vorm. Zo krijg je een goed beeld van de visuele stijl. We houden hierbij rekening met jouw huisstijl. Op de styleframes geef je ons feedback.

STAP 5: Animatie

De voice-over tekst is ingesproken, het storyboard door jou goedgekeurd en de stijl is vastgelegd. Dit is het moment waarop we het verhaal tot leven gaan brengen door middel van animatie. Je ontvangt van ons een eerste versie waarop je ons feedback geeft.

STAP 6: Sound design

Nadat de animatie door jou goedgekeurd is, is het tijd om muziek en geluidseffecten toe te voegen. Sound design is een belangrijk onderdeel. Het doel van sound design is namelijk om de animatie visueel aan te vullen en te versterken.

STAP 7: Oplevering

Je ontvangt het eindbestand in een hoge kwaliteit videoformaat en in de afgesproken afmeting. Hierna kun je de animatie bijvoorbeeld op je website plaatsen en delen via social media. We helpen je hier natuurlijk graag bij.

Aegon
Etos
Protest
wadden
Albert Heijn
idtvlogo

Animatie helpt je om complexe informatie begrijpelijk te maken. Wil je ook een animatie laten maken en ben je benieuwd naar de kosten? Geef aan welke boodschap je wilt overbrengen, dan sturen wij jou op werkdagen binnen 1 uur een prijsindicatie.

Animatie helpt je om complexe informatie begrijpelijk te maken. Wil je ook een animatie laten maken en ben je benieuwd naar de kosten? Geef aan welke boodschap je wilt overbrengen, dan sturen wij jou op werkdagen binnen 1 uur een prijsindicatie.

Mischa de Wilt
+31 6 342 97 883
mischa@motiontales.nl

Motiontales Amsterdam
Zeeburgerdijk 72-h
1094 AG Amsterdam
Michiel Kloppenburg
+31 6 446 53 926
michiel@motiontales.nl


Motiontales Leeuwarden
Ruiterskwartier 119A
8911 BS Leeuwarden
Animatie surfbus