Veiligheidsregio Fryslan animatie

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Onze werkwijze

In 7 stappen naar een op maat gemaakte uitleganimatie, waarmee jij je verhaal op een effectieve en unieke manier kunt vertellen.

In 7 stappen naar een op maat gemaakte animatie, waarmee jij je verhaal op een effectieve en unieke manier kunt vertellen.

1

Stap 1

Briefing

Tijdens de briefing bekijken we samen wat het verhaal is dat je wilt vertellen. Jij laat weten wat je wensen zijn en wij adviseren over de verschillende mogelijkheden.

2

Copy

Misschien heb je zelf al een concepttekst op papier gezet. Dit hoeft geen perfecte tekst te zijn; samen met een copywriter redigeren we de tekst naar een krachtige voice-over tekst geschreven voor animatie.

3

Script & Storyboard

Na goedkeuring van de voice-over tekst maken we een storyboard. Hiermee geven we in basislijnen de opbouw en scenes van de animatie weer. Dit geeft je een goed beeld van hoe we het verhaal gaan vertellen. Ondertussen gaan we op zoek naar een voice-over stem die past bij de tone-of-voice van het verhaal.

4

Design

Na goedkeuring van het storyboard illustreren we een aantal styleframes uit het storyboard. De styleframes geven de visuele stijl van de animatie weer.

5

Animatie

Inmiddels is de voice-over tekst ingesproken, het storyboard goedgekeurd en de stijl vastgelegd. Dit is het moment waarop we het verhaal in beweging gaan brengen met animatie.

6

Sound Design & Muziek

Nadat de animatie goedgekeurd is gaat een audio specialist aan de slag met de muziek en het toevoegen van sound effects. Een belangrijke stap, want hiermee komt de animatie helemaal tot leven.

7

Oplevering

We leveren het eindbestand op in een hoge kwaliteit videoformaat, zodat je de animatie bijvoorbeeld kan plaatsen op je website en kunt delen via social media.

Animatie surfbus

Wil je ook een animatie laten maken?
Bel Mischa of Michiel, of mail: hi@motiontales.nl

Wil je ook een animatie
laten maken?

Bel Mischa of Michiel, of mail: hi@motiontales.nl

Leeuwarden Ruiterskwartier 119a
Amsterdam Zeeburgerdijk 72-h